Gasten bij Hans

Het programma met Anouk Geertsma

Zondag 25 november speelt Hans met zangeres – gitariste Anouk Geertsma. Een Noord-Hollands talent uit Wieringenwerf die al menig talenten jacht gewonnen heeft. Onlangs werd zij nog uitgenodigd als speciale gast bij de theatershow van Karin Bloemen. Zij speelt en zingt zowel Nederlands als Engels talig en we gaan zeker nog veel van haar horen

Het programma met Renate Poel.

Samen zingen zij songs van de “beste zangers van Nederland” en hun favorieten. Daarnaast instrumentaal repertoire van Hans. Het publiek geniet met volle teugen.

Renate Poel:

Hans & Renate – De mooiste songs van de beste zangers van Nederland “unplugged”

Hun repertoire bestaat uit de beste songs van de beste zangers van Nederland. Songs over vriendschap, de liefde en het leven. Een kleine greep, B. Middler, Adele, James Taylor, Claudia de Breij, Ruth Jacott, Sting, Johnny Cash, The Beatles. Maar de songs zijn zo bewerkt dat de 2 stemmen en 1 gitaar klinken als een complete band.

Bovendien klinken de stemmen van Hans & Renate klinkt zo hecht dat het soms lijkt alsof er drie mensen zingen. Daarnaast speelt Hans ook eigen werk en een aantal wereld beroemde stukken. Dit op een wijze die je zelden hoort.

Uiteraard neemt Hans ook zijn Tennis Racket Gitaar mee, een uniek instrument. De meeste mensen kunnen niet geloven dat er zo’n mooi geluid uit tennisracket gehaald kan worden.

Door hun jarenlange ervaring weten Hans & Renate dat ze ervoor moet zorgen dat de mensen een fijn optreden meemaken. Het is pas geslaagd als men er nog vaak met een goed gevoel aan terug denkt.

Sanne Mallant

Gerard Alderliefste:

 

Parker Hastings

Samen met Gregor Overtoom (André Rieu (light)