Songs, reizen & verhalen

Mijn nieuwe programma : Songs, reizen & verhalen”

Wat maak mee op reis, wie ontmoet je, wat had je nooit verwacht wat is dat bijzondere nu, waardoor je er elke keer weer op uit wilt trekken.

Hans speelt vooral eigen instrumentale songs en bewerkingen van bekende songs die op zijn 6 cd’s te vinden zijn.

Daarnaast zingt hij graag songs van zijn helden;  Sting, Lennon, Clapton, the Eagles en John Denver. Ook maakt Hans graag ruimte voor Americiana songs van gitaar grootheden Merle Travis en Chet Atkins.

Alle songs hebben een een met liefde en vakmanschap gemaakt arrangement in de herkenbare eigen stijl van Hans. Per keer kiest Hans de meest geschikte songs en zo is geen enkel optreden hetzelfde.

Zou je Hans voor een optreden willen boeken?     

Belevenissen onderweg:

Maarten:  Zaterdag ging ik bijtijds op weg naar de kunstparade in Heiloo, het dorp waar ik woon. Nieuwsgierig naar wat komen gaat, want na al die jaren weet ik dat mooie ontmoetingen altijd onverwachts komen. Spullen neerzetten, soundchecken, een praatje met de mensen die de dag mogelijk maken. Dan zie ik opeens de ouders binnenkomen van Maarten, een oud leerling van me. Een paar jaar geleden was ik bij zijn uitvaart nadat hij was overleden als gevolg van een ongeluk in huis. Honderden mensen waren er. Gelegenheid voor een gesprek was er niet. Vandaag wel. Zij kwamen naar me toe en vertelden hoe veel plezier Maarten aan de gitaarlessen van mij had gehad. Maarten was me er een. Toffe vent !!! Zo een die je niet meer vergeet.

Ik nodigde ze uit om te gaan zitten, dan speel ik iets recht uit mijn hart voor jullie zei ik. Het werd The rose…. Mooi als je iets kunt delen zonder woorden…… Ik gaf hen een cd mee waar het nummer op stond als afsluiting van een bijzonder moment. Aan het einde van de dag spullen inpakken en de auto halen. De alarm lichten knipperden nog vaag……. F…. vergeten uit te zetten. De firma Rozing heeft me met accu kabels geholpen en ik zag Maarten voor me met zijn typerende glimlach …. lampjes vergeten ???

————————————————————————————————————————————-

Deze tekening kreeg ik van mijn oudste fan. De Hr. Crijns (91 jr)  en groot kunstliefhebber Omdat hij mijn muziek zo mooi vindt.                               

Altijd leuk om met mensen die mijn muziek waarderen op de foto te gaan