Nieuw Album “The family tree”

Ik ben superblij met mijn nieuwe album “The family tree”

Ik maak net als Iedereen deel uit van een stamboom (The Family tree). Deze geeft het overzicht van familie leden die bij elkaar horen.

Iedereen herkent natuurlijk gevoelens van een vader, zoon, moeder,dochter, broers of zussen, ieder op zijn eigen wijze. Misschien herken je dit gevoel ook in deze songs. Dat is het mooie van instrumentale muziek, je kunt je gedachten de vrije loop laten en niemand die daar iets van zegt.

Op dit album staan songs die ik vind passen bij: mijn vader (Father & son), moeder (moeder en kind) , broers (the traveling doctor en the private banker. Mijn vrouw (Stay with me) en 2 kinderen (The wisky man en Our little big man). De vrouwen van mijn kinderen (The big city girl  en the island girl). Twee steden spelen voor mij een belangrijke rol: Amsterdam (Meeting in Amsterdam)  de stad waar ik geboren ben en Dublin (Dublin) een bijzondere stad waar mijn zoon Vincent woont. Ook kijk ik met een song terug naar hoe het in mijn leven begonnen is (Looking back). Als kers op de taart de song (Family en friends).

Klik hier om het album te beluisteren: