Gasten bij Hans

Hans Laduc met Music, Mysteries & Memphis (USA)

Waarom werd de Rock & Roll uitgevonden in Memphis, de stad van de blues? Wat maakte de “Sun studio” in Memphis zo bijzonder zodat Johnny Cash, Elvis en Carl Perkins daar hun eerste nr. 1 hits opnamen?

De 10 mysteries van Memphis: Wat zochten al die beroemde artiesten zoals Chuck Berry, CCR, Bob Dylan, James Taylor, Paul Simon en U2 in Memphis en wat deden ze ermee? Draaide het om Guitars, girls and Cadillac, of was er meer? Waarom speelde Bob Dylan tijdens de beroemde “I have a dream” speech van Martin Luther King? Zijn de gospel kerkdiensten daar echt zo bijzonder? Ik ben in de zomer 2019 op reis naar Memphis gegaan om een antwoord op deze vragen te vinden. Ook heb ik  de “Sun studio” geboekt om daar mijn nieuwe cd op te nemen. Songs die ik als kleine jongen voor het eerst op de radio hoorde en mijn eigen songs die mij lief zijn. Wat ging er door mij heen toen ik met mijn gitaar ‘zelf’ de Sun studio binnenstapte?

Laat je met songs en verhalen meevoeren, terug naar de tijd dat de muziek nog draaide om passie en avontuur. Een programma vol prachtige song van Hans en de beste singer-songwriters uit de USA. Speciale gasten: Hein Nagelmaker – Bass & zang, The one and only John van der Schaaf – drums & zang.

Hans en Renate Poel spelen “De beste songs van de beste zangers van Nederland”

Hun repertoire bestaat uit de beste songs van de beste zangers van Nederland. Al meer dan 10 jaar zingen bekende NL artiesten op TV wereld beroemde songs van b.v., Pink, Lady Gaga, Elvis, Susan en Freek, Jason Mraz, Eric Clapton, Shaffy etc. Songs over vriendschap, de liefde en het leven.

Renate Poel geboren en getogen in “De Rijp” zingt deze ijzersterke songs alsof ze voor haar geschreven zijn en Hans Laduc zingt en speelt op zijn mooiste gitaren de sterren van de hemel.

Uiteraard neemt Hans ook zijn unieke Tennis Racket Gitaar mee. Door hun jarenlange ervaring weten Hans & Renate dat ze ervoor moet zorgen dat de mensen een fijn optreden meemaken. Het is pas geslaagd als men er nog vaak met een goed gevoel aan terug denkt.

Gerard Alderliefste:

Parker Hastings

Samen met Gregor Overtoom (André Rieu (light)