Reviews

Stuur je Review over Hans naar –> laducgitaar@gmail.com
   Naam:Leo
Goedendag heer Laduc,

Vandaag hoorde ik voor het eerst uw muziek op gitaar. Via de facebook groep je bent een Zaankanter als.
Het deed mij wat. Ik vind het mooi als muziek je ontroeren kan, u nam me even mee op reis in uw wereld. Even helemaal ontspannen en in uw prachtige wereld van de gitaar en zang. Hartelijk dank daarvoor. Dat is zo welkom in deze vreemde tijd waarin stress de hoofdtoon voert.
Gaarne willen mijn man en ik wat van uw cd’s aanschaffen. Om thuis ook te kunnen genieten van deze momenten. En ook om u wat te kunnen steunen in deze zo vreemde tijd voor u als artiest.
Ik laat het aan u over wat u sturen wil. De rekening mag tot 40 euro gaan.
Naam: Mevr. Bakker
                                           
Naam:
   Noah:    
Naam: Magda
 Hi Hans. Wat heeft Pieter Wim weer genoten van het gitaarspel. Toen ik vertelde de week ervoor dat je zou komen zei hij: dit gaat mijn verstand te boven, hier kan ik de hele week naar toeleven. Hij heeft een paar slechte maanden gehad met veel slapen en erge verwardheid, maar sinds eind juni is hij weer fitter. Geen idee hoe dit komt. Muziek blijft hem prikkelen, hier geniet hij echt van. Dus onwijs bedankt dat je zo weer voor hem hebt gespeeld. Toen ik maandagavond kwam was hij wel totall los, maar de volgende dag kon hij meer vertellen. Hoop dat het jou goed gaat.  Vriendelijke groet, 
                                                                            Naam: Wim
                               Hoi Hans,Afgelopen zondag  was ik in Wognum bij jou concert en heb je nog gesproken en speelde je ook op je tennisraket.
Je speelde onder andere het nummer House of the rising sun .
                           ik zou graag dit nummer in tablatuur hebben zo als jij dat daar speelde is dat mogelijk ?Wat zijn de kosten hiervoor?
Graag verneem ik het van jou bij voorbaat dank.
Groet,

Naam: Elly
Reactie: De bestelling is aangekomen en ik vind de CD erg goed. Bedankt

Naam: Ton
Reactie: Hallo Hans,Vanmiddag waren wij getuige van jouw concert in Anna Paulowna. We hebben erg genoten en hebben daarom ook jouw CD ‘My way home’ gekocht. Ik zei, dat ik sinds kort op gitaarles zat. Jij zei toen, stuur me een mailtje en dan krijg je van mij wat gitaarlessen. Ik ben benieuwd.Alvast hartelijk dank.Met vriendelijke groet,

Naam: Martin
Reactie:Hallo Hans  wat heb ik genoten van jouw optreden . ik hoorde de emotie in de muziek  fantastisch, mocht je weer in de buurt optreden dan kom ik weer luisteren ,het laatste programma na de pauze heb ik gemist , moest helaas weg.ik heb je nog gesproken over het vingerpinking ,en gevraagd of het moeilijk is om het te leren.Je zij dat je mij wel wat toe sturen .Alvast bedankt en tot ziens .Hartelijke groeten

Naam: Karin
Reactie: Hele fijne dagen, dank voor je mooie muziek.
Ik ben blij met regelmaat je nieuwsbrief te ontvangen. Herinnert me eraan dat ik niet alleen druk moet zijn met werk en gezin, maar ook moet ontspannen met muziek.

Naam: Els
Reactie: ‘IMAGINE’
Een zwoele zomerdag in de Beemster. Kippen scharrelen om me heen en de schaduw van een boom tekent zich af op het pas gemaaide gras.
30 °, zo warm is het deze zomer nog niet geweest.Ik sluit m’n ogen. Een lichte bries brengt wat verkoeling. Dan droom ik weg op de melancholische klanken van jouw betoverende gitaarspel. Even later fiets ik naar huis.“Imagine” …… Jij springt achterop en blijft voor me spelen tot de avond valt.

Naam: Mark
Reactie: Wat een topdag vandaag!
Vanmiddag met Peter naar een fantastisch optreden geweest van Hans Laduc in de Ursulakerk In Warmenhuizen.
Fingerstyle gitarist in hart en nieren. Als gast had hij flamencogitarist Jeff Heijne mee.
Die vloog ook over de snaren. Wat een artiest van formaat! Dus dat was al top. En inspirerend. Dus zelf daarna achter de piano gekropen en heerlijk losgegaan.

Naam: Pat Kirtley
Reactie: Perhaps you could plan the trip to attend CAAS and the CMHOF, and then spend a couple of days going to Kentucky, to see some of the historic guitar places, like Drakesboro, and visit the monument nearby where Merle Travis is buried. You can also visit Paradise Park, near Central City Kentucky, where Merle’s childhood home is preserved, the actual house he lived in.
I’ve listened to your mp3’s you sent, and you are a good picker. The song “Oh Kentucky” brought a smile to my face, because it reminded me of a memory from the 70’s. The was a song commissioned to be written for a Kentucky tourism campaign in that era, and the theme was “Oh Kentucky!”. A song of that name was written to accompany the visuals — TV commercials etc., and it was really beautiful. I was the recording engineer for that series of productions and I remember it well, so it brought a smile to hear your song of the same name.
I hope this is helpful.Best regards

Naam: Paco
Reactie: Hans goed in de avond
We hebben elkaar afgelopen zondag ontmoet in Heerhugowaard. Ik heb een cd gekocht en vandaag de hele dag de cd gespeeld.
Ik wil tevens de volgende cd’s bestellen: Guitar Travel / My way to Ithaka / Christmas Guitar.Geef even aan waar ik het geld op kan storten.
Groet

Naam: Jan
Reactie: Dag Hans Ik ben even naar internet gegaan
en daar een aantal nummers van je beluisterd. Je speelt mooi en met veel gevoel, daar ging het bij mij ook altijd om. Zodra je de emotie kunt overbrengen naar de luisteraar is het goed.
Jan de Hont van ZZ & de maskers de componist van La Comparsa

Naam: Lenny
Reactie: Hallo Hans, We hebben elkaar gisteren op de winterfair in Ahoy gesproken en geluisterd naar je heerlijke gitaarspel en demo’s. Ik heb er zo van genoten! Toen zei je dat ik je een mailtje kon sturen om de tablatuur en achtergrondmuziek van White Christmas aan te vragen zodat ik thuis “de sterren van de hemel kan spelen “met de Kerst (haha). Dus bij deze de vraag om het mij toe te sturen. We hebben de cd helemaal afgeluisterd gisteravond, geweldig!Dadelijk ga ik naar Bergen op Zoom en zal dan de cd weer in de auto afspelen. Lekker hard! Als ik vanavond of morgenavond de kans heb ga ik je website rustig bekijken en doorlezen.Nogmaals dank voor alle uitleg en tips gisteren en tussen haakjes, White Christmas lukte daarnet in een paar minuutjes al een klein beetje.
Je zei het al dat je dacht dat het me zou lukken! Succes verder en ik wacht je tablatuur en bestandjes af….

Naam: Wim
Reactie: Beste Hans
Ik heb in Heerhugowaard tijdens de kunstweekenden
twee cd’s van je gekocht. We vinden ze geweldig en
draaien ze in de auto en in de zaak zodat ook klanten
ervan mee kunnen genieten. Ik heb nu “My way to Ithaka” en “Zonder woorden”. Mochten er nog andere cd’s uitgebracht worden dan wil ik dat graag weten.
Met vriendelijke groeten

Naam: Joan
Reactie: Ha Hans, Gefeliciteerd met je geweldig fijne optreden.
Ben net terug uit Spanje. Heb de 21e aug.al wat. Maar ik hoop ,je toch te komen bewonderen als ik wel een x kan.

Naam: Harald
Reactie: Hoi Hans, klopt. Terug mailen stond steeds op lijstje,
maar verdween altijd weer uit zicht in de drukte op het moment.
Je cd maakt een goede indruk, je lijkt te groeien in het schrijven!
Bij jullie verder alles goed?

Naam: Saskia
Reactie: Beste Hans,
Hartelijk bedankt voor je enthousiaste bijdrage aan een fantastische derde editie van *Het Concertgebouw Open*. In totaal waren er gedurende de hele dag ruim 6000 bezoekers.

Naam: Nico
Reactie: Ik wil je nogmaals bedanken voor de fijne en ontspannen zondagmiddag. Ik heb genoten. Ik heb je cd nu enkele malen beluisterd en complimenteer je met het resultaat.
Het klinkt fantastisch, de composities brengen me in een heerlijke stemming en het gedicht in de binnenhoes heeft me inspiratie gegeven om een, nog niet afgemaakte, songtekst te completeren.

Naam: Jolande
Reactie: Wat leuk Hans! Zo zie je maar dat niets op zichzelf staat.
Elke beweging veroorzaakt weer een andere beweging! Jij speelt op mijn vaders
begrafenis, je geeft iets moois en je krijgt er ook weer iets voor terug.Een leuke ontmoeting en wijze woorden die jou weer aan het denken zetten
en vervolgens weer voor beweging zorgen! Leuk dat je dat nu weer met mijdeelt, want hier word ik weer blij van!

Naam: Peter
Reactie: Hoi Hans,
Ik ben wel een beetje laat met reageren, maar dat neemt niet weg dat ook ik ontzettend heb genoten van het oncert! Ik had mij samen met mijn vrouw op de eerste rij genesteld zodat ik goed kon waarnemen hoe jij je gitaar bespeelde want naast het luisteren naar je fantastische muziek zie ik ook graag hoe je het doet. Het was indrukwekkend! Ook mijn vrouw, die uit Colombia afkomstig is en er een beduidend andere muzieksmaak op nahoudt dan ik, wist het concert zeer te waarderen. Wij komen in de toekomst zeker nog eens naar je luisteren. Bedankt!!!

Naam: Tilly en Diny
Reactie: Dag Hans,
Wij hebben zeker genoten van jullie concert.Tilly was heel blij verrast met ons verzoek nummer.”Het liefste cadeau” van de dag!! Geweldig toch.Wil je ook alvast Lennard danken voor de foto’s. Veel succes en tot ziens

Naam: Ria
Reactie: Dag Hans,
via deze weg wilde ik je heel erg bedanken voor het geweldige optreden dat jij voor ons gegeven hebt. Je hebt ons een prachtige avond bezorgd! We hebben heel erg genoten van je fantastische gitaarspel en van de mooie stem van Simone. Dank je/jullie wel!
Enne… als je weer eens een optreden hebt; wil je het me dan weer laten weten?Tot ziens, veel succes en vooral veel plezier in de muziek

Naam: Karin
Reactie: Hoi lieve Hans,
Dankjewel voor je muzikale opkikker! Dat deed me goed.Liefs,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *