Gitaarles, Zanger Gitarist, componist

Bij mij kun je terecht voor gitaarles, optredens, muziek op cd en als er iets te vieren valt, kom ik graag voor jullie spelen.

Ik geef al jaren gitaarles aan mensen uit Heiloo, Alkmaar, Limmen, Castricum en Heerhugowaard. Het is voor jong en oud, op de akoestisch en elektrisch gitaar.

Hans kan op één gitaar (het lijken er wel drie!) prachtige songs spelen en bijzondere verhalen vertellen. Als Hans op reis gaat, dan is zijn gitaar een trouw metgezel.  Zijn nieuwe programma (met band) Laduc & friends gaat na de zomer van 2023 van start.  Centraal staan grote gitaar hits en eigen werk met de bijbehorende anekdotes. Verteld op een manier zoals Leo Blokhuis dat goed kan. 

       

Nieuwe cd “Welcome to Memphis”

De songs zijn van Elvis, Cash, U2, Bob Dylan, James Taylor, Simon & Garfunkel, Chuck Berry en daarnaast eigen werk. Zie meer in de shop.

Zijn mooiste repertoire staat op in totaal 7 cd’s. Eigen werk en bewerkingen van top 2000 songs. Songs van zijn helden zoals John Lennon, Sting, Paul Simon, The Eagles en John Denver. Neem ook eens een kijkje in de shop. Luisteren op b.v. Spotify kan uiteraard ook.

   

Op uw feest speel ik songs met prachtig  gitaarwerk uit de Top 2000. Denk dan aan John Denver, Sting, The Beatles, Danny Vera, The Eagles e.d.

   

Op You Tube vind je meer van Hans.

Hans bij RTV-NH:

Zijn lijfspreuk is “als je het echt wilt, Geef nooit op”

Superleuke ontmoeting met Harry Sacksioni gehad. Heel inspirerend, Geweldige speler, met heerlijke songs, over het voetlicht gebracht met prachtige verhalen. Ik kreeg nog een compliment voor mijn cd (“My way home”). Als kers op de taart kreeg ik zijn nieuwste cd.

Harry  Harry 2

Hans Laduc is een gitarist die componeert, arrangeert en altijd op zoek is naar de ultieme gitaarsound. Hij heeft dan ook een prachtig programma vol muziek en verhalen, eventueel op maat gemaakt.

Naast het zelf spelen kun je bij hem ook terecht om de kneepjes van het vak te leren. Kom een keer langs voor een vrijblijvende proefles, of lees meer op de pagina gitaarles Heiloo

Uiteraard ook voor gitaarles in Alkmaar, Castricum en Egmond